Team

Vårt Team

Aleksandra

- Senior Hairdresser

Holland Hair Vasastan

Aleksandra är en frisör med en fantastisk kreativ ådra som gärna kombinerar det klassiska med att utmana nya tekniker &
färgsättningar.
Med sin erfarenhet och pedagogiska förmåga guidar Aleksandra våra nya Trainees inom yrkets alla moment så att de så småningom blir
fullfjädrade stjärnor.

Elisabeth

- Senior Hairdresser

Holland Hair Vasastan

Med en noggrannhet utöver det vanliga, ett otroligt estetiskt sinne och dessutom en känsla för detaljer är Elisabeth en frisör som är lika populär oavsett om det gäller små eller stora klipp & färgförändringar. Hairtalk är ett annat av Elisabeths specialområden och när det kommer till bröllop, fest och makeup är du i trygga händer.

Marina

- Senior Hairdresser

Holland Hair

Med en passion för yrket och genom att ständigt utbilda sig har hon under sina dryga 30 år i branschen en gedigen kunskap om hår och tekniker. Numera delar Marina sin vardag mellan att ta hand om stamkunder i sin frisörstol på salong Södermalm, administrativt arbete för salongerna, internutbildningar samt frilansar som utbildare för olika frisörföretag i branschen. 

Christina

- Senior Hairdresser

Holland Hair Södermalm
Ringvägen 92

Christina är en mycket populär och omtyckt frisör som har arbetat hos oss på 92:an sedan vi startade salongen.

Genom sin erfarenhet som frisör är hon lika populär bland yngre kunder som hos våra seniorkunder och pratar gärna fotboll om du skulle ha lust.

Veronica

- Senior Hairdresser

Holland Hair Södermalm
Ringvägen 92

Med en lång erfarenhet och sin noggrannhet är Veronica sedan många år hos oss en fullbokad frisör.
Sedan några år tillbaka kombinerar Veronica frisöryrket med att studera till inredningsarkitekt.
Därför har hon endast möjlighet att hand om sina stamkunder två dagar per vecka

Josefine

- SENIOR HAIRDRESSER

Holland Hair Södermalm
Ringvägen 92

Josefine startade som Trainee hos oss och är nu sedan flera år en fullfjädrad och skicklig frisör med en exceptionell noggrannhet, ett lugn som smittar av sig och som gör att du får en härlig och avkopplande upplevelse vid ditt besök hos oss.
Oavsett om det gäller att underhålla din utväxt eller göra större färgförändringar kan du lita på Josefines kunskap och perfektion.

Tania

- Hairdresser

Holland Hair Södermalm
Ringvägen 92

Tania är nyast i gänget hos oss men en frisör med mer än 10 års erfarenhet av yrket både från hemlandet Polen och från Sverige. Ett extra intresse för färg har under åren lett till mängder av specialinriktade utbildningar inom olika avancerade färgtekniker som hon längtar efter att få utföra hos oss på Holland Hair. Och oavsett om det är klippning, uppsättning till fest eller färg så är drivkraften att få dig som kund att känna att du är helt och hållet nöjd med ditt hår.

Ninni

- TRAINEE

Holland Hair Vasastan & Södermalm

Ninni har länge längtat efter att sadla om till frisör och ingen är gladare än jag att vara i gång med hår på riktigt.
Hon är född optimist, jag är positiv, glad, empatisk jag drivs av utmaningar och utvecklig och har självklart siktet inställt på att bli en frisör som behärskar alla delar av frisöryrket fullt ut.

Filippa

- TRAINEE

Holland Hair Södermalm
Ringvägen 92

Med nyligen avslutad grundutbildning  hälsar vi Filippa välkommen till oss.
En positiv och nyfiken tjej som hungrar efter att lära sig allt inom yrket.
Hennes intresse för frisöryrket väcktes genom att hon sedan tidiga tonåren skapade sina egna peruker. Först till sig själv och sedan även till vänner och bekanta. Detta tillsammans med ett stort intresse för konst gör henne naturligtvis till en blivande stjärnfrisör.

Cecilia

- Hudterapeut

Holland Hair Södermalm
Ringvägen 92

Vår auktoriserade och härliga hudterapeut Cecilia älskar att pyssla om våra kunder och ge dem både mysiga och effektiva behandlingar med stor expertis och noggrannhet.

Cecilia brinner extra för resultatinriktad hudvård och vill vara din PT inom hudvård och hjälpa dig med dina eventuella hudvårdsproblem. Dessutom är en av hennes stora passioner att ge er kunder fina, lena och välmående fötter.
Hon beskriver att det som gör hudterapeutyrket så roligt är för att det är så varierande och ingen dag och ingen kund är den andra lik.

Viktoria

- Hudterapeut

Holland Hair Södermalm
Ringvägen 92

Proffsiga Viktoria jobbar extra hos oss ett par dagar i veckan.
Med stor noggrannhet älskar hon att rekommendera rätt behandling till varje kund och med en specialistutbildning inom vaxning kan du smidigt bli hårfri på alla delar av kroppen och utför även intimvaxning (kvinnor).
Ansiktsbehandlingar, Lash Lift, forma ögonbryn, pedikyr, massage och naglar. Allt är lika roligt att utföra berättar Viktoria.
MÅNADENS BEHANDLING SEPTEMBER
Ny unik behandling varje månad!

Ansiktsbehandling och fransar & bryn de luxe

70 minuter Avkoppling & Resultat 795 kr

Hudanalys, dubbelrengöring, peeling, fransfärg, brynfärg, formning av bryn, ansiktsmassage, detoxande ansiktsmask som ger fräsch känsla och lyster samt avslutande produkter.

PLUS-meny – Välj en eller flera för 200 kr styck
Extra massage      AHA Peeling      Eye Mask (150 kr)