WITH CARE FOR HAIR

…since 1988
For each and everyone

Haircuts

Våra klippningar passar alla kunder i alla åldrar.

Klippning

Allt ifrån dina barns allra första hårklippning till de äldre barnen, tonåringarna och vuxna i alla åldrar. Hos oss ingår alltid en konsultation med rådgivning av både frisyr och produktval, schamponering med hårbottenmassage och en snygg styling.

Hos oss ingår alltid en konsultation med rådgivning av både frisyr och produktval, schamponering med hårbottenmassage och en snygg styling.

Vi har anpassat vår KLIPPMENY efter hårlängd, hårmängd och önskemål om styling därför kommer både tidsåtgång och pris att variera.

Vi kombinerar klassiska klilpptekniker med frihandstekniker, kniv och maskintekniker på både kvinnor och män.

Kanske vill du diskutera ny frisyr en lite längre stund med oss eller kanske skall du i väg på något festligt efter ditt besök och vill att vi lägger lite extra tid på stylingen?  Det finns val för alla hår, önskemål och tillfällen.

Klippning dam

Allt ifrån dina barns allra första hårklippning till de äldre damerna, tonårstjejer och vuxna kvinnor i alla åldrar.

Hos oss ingår alltid en konsultation med rådgivning av både frisyr och produktval anpassade för damer och tjejers hår, schamponering med hårbottenmassage och en snygg styling som framhäver varje kvinnas unika skönhet.

Hos oss ingår alltid en konsultation med rådgivning av både frisyr och produktval, schamponering med hårbottenmassage och en snygg styling.

Vi har anpassat vår KLIPPMENY efter hårlängd, hårmängd och önskemål om styling därför kommer både tidsåtgång och pris att variera.

Vi kombinerar klassiska klilpptekniker med frihandstekniker, kniv och maskintekniker på både kvinnor och män.

Kanske vill du diskutera ny frisyr en lite längre stund med oss eller kanske skall du i väg på något festligt efter ditt besök och vill att vi lägger lite extra tid på stylingen?  Det finns val för alla hår, önskemål och tillfällen.
COLOR CHANGE THE WORLD

And so can hair color!

Boka tid eller läs mer nedan.

Balayage, foilage, ombré, face frame & money piece.

En av fördelarna med just Balayage eller Foilayage är att färgningen passar i stort sett alla hår och skräddarsys efter utgångsläge. Färgen växer ut snyggt och behöver inte underhållas speciellt ofta.

Är du sugen på något av detta föreslår vi att du bokar en BALAYAGE.

Balayage är en färgteknik som eftersträvar en naturlig, ofta solkysst känsla utan ”skarvar” och hårda kanter mellan det naturliga håret och de ljusare skiftningarna. Ju fler gånger man upprepar en Balayagebehandling – ju ljusare kan resultatet bli.
Beroende på kundens utgångsläge och önskemål om resultat kan det också hända att man blandar folieslingor med en balayage och kan då kallas Foilayage.
Ombré är en effekt, eller en look där håret blir ljusare och ljusare längre och längre ut mot topparna. Detta skapas oftast genom upprepade Balayagebehandlingar.
Ofta efterfrågas också en tydligare Money piece eller Face frame, alltså en ljusare inramning runt ansiktet och den skapas i så fall oftast med folie.

Traditionell färgning, trolla bort dina grå eller tona i en ny nyans.

Att färga håret behöver naturligtvis inte bara handla om stora förändringar och dramatiska resultat.
I den inledande konsultationen kommer vi gemensamt fram till vilken typ av färgbehandling som passar ditt hår, din livsstil och dina önskemål.
Här har vi mängder av färger, produkter och nyanser i våra skåp som tillsammans med kunskap och expertis ger resultatet du önskar dig!

Slingor

Slingor är alltid lika aktuellt och går aldrig ur tiden.

Tunna och täta för ett magiskt skimmer eller tydligare för ett mer markerat resultat. En färg eller flera, möjligheterna är oändliga och oftast förknippar man slingor med blondiner men slingor kan vara mycket mer än så. 

Låt oss lyssna på dina tankar och önskemål så skräddarsyr vi din slingbehandling.

Förvandla håret med keratinbehandling

Keratin TREATMENT

Upplev snabb förvandling och långvarig glans med vår professionella keratinbehandling för håret.

Keratinbehandling

För hår som silke – i upp till 5 månader.

Med Kerasilk Keratin Treatment blir svårhanterligt och frizzigt hår enklare att sköta, lockar dämpas och hela hårstrukturen slätas ut.
Tiden som vanligtvis läggs på styling varje dag minskar dramatiskt!

Behandlingen går att skräddarsy för dig som kund då den kommer i två varianter:

 1. en för anti-frizz
 2. en förminskning av lockar

Ingen av dem gör håret helt rakt, men lockarna mjuknar och okontrollerade och flygiga strån blir följsamma.

Denna skonsamma behandling kan göras på alla typer av hår, även skadade, slingade och/eller färgade hår!

Efter behandlingen kan du färga, bleka slingor, styla med locktång, fön, plattång och hantera ditt hår precis som vanligt.

För att bibehålla och förlänga effekten av behandlingen ingår två hemmavårdsprodukter i priset.

Tidsåtgång och pris varierar beroende på hårlängd och hårmängd. För prisuppgift på ditt hår, se vår onlinebokning och lägg in din hårtyp.

En lyxig och avkopplande

HÅRSPA

En lyxig och avkopplande SPA-behandling för din hårbotten och ditt hår.

Hårspa

Njut av denna 60 minuter långa behandling som utförs med en ritual i 18 steg och har fullt fokus på ditt välbefinnande och ditt hårs välmående.
Djuprengörande behandling av både hår och hårbotten i kombination med olika massagetekniker ger tillsammans med intensivt vårdande och uppbyggande kur förutsättningar för ett friskt, starkt och sunt hår med omedelbar glans och mjukhet. Avkoppling med vår populära “Hot Towel Wrap” medan kuren verkar.
Inklusive föning & lättare styling. 995 kronor
Let's talk extensions

HAIRTALK & BHBD Extensions

Hairtalks & BHBD hårkvalitet är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvaliteten håller omsättning
efter omsättning!

NYTT: BHBD Extensions

Perfekt för den skandinaviska kunden!

Alla BHBD extensions är av högsta hår kvalité och detta är något som måste upplevas. Det ger en mjuk och levande känsla som liknar kundens egen hårkvalitet, som gör att stylingen håller längre. Dessutom är det praktiskt; det sväller inte, trasslar sig inte, har tunna slitstarka fästen och blandar sig perfekt med ditt naturliga hår.

Det unika med BHBD extensions. 

100 % Remy. Etiskt handlat hår. Speciellt utvalt för den svenska och nordeuropeiska marknaden. Ingen ytskiktsbehandling, fjällskiktet är kvar. 29 unika färger som kan kombineras till över 450 olika nyanser.

3 längder: 35 cm 50 cm och 60cm.

Produkterna är utvecklade for att bevara hårets kvalitet, månad efter månad. 

Vi använder oss av skonsam tejp som är utvecklad för håret – inte huden. Kan sättas i de allra tunnaste håren och inga tejprester fastnar.

Basen på fästena är 3 cm och detta för att minimera belastningen på håret. 

När du beställer ditt BHBD hår hos oss deltar du automatiskt i vårt lojalitetsprogram som ger dig rabatter på omsättning av ditt Hairtalk samt rabatter på produkter. Fråga oss gärna så berättar vi mer.
BHBD hår kommer i mängder av nyanser, färgkombinationer, längder och stilar därför bokar du in en kostnadsfri konsultation hos någon av våra Hairtalk stylister där vi gemensamt går igenom dina önskemål och därefter väljer ut färger och längd. Vid konsultationen betalar du en handpenning och så bokar vi in en tid för isättning. Vi räknar med endast 48 timmars leveranstid för håret så du kan få ditt drömhår riktigt snabbt.

Hairtalk, ett patenterat tejpsystem.

Hairtalk är etiskt handlat tempel hår, vilket gör att du som kund kan bära det med stolthet..

Hairtalks speciella tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk! Tejpen går inte att jämföra med någon annan isättningsmetod utan måste upplevas.

När det gäller större och mer dramatiska färgförändringar så är den inledande konsultationen alltid av största vikt. Vad håret har varit med om tidigare, hårets kvalitet och kondition, dina önskningar tillsammans med det vi kallar grundläran om hår och hårfärg är det som slutligen ger oss resultatet. Antingen redan i dag eller kanske enligt en lite mer långsiktig plan.

När du använder Hairtalk är Du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalitet, fästmetod och skonsamhet!
Ditt hår är bara värt det allra bästa – Hairtalk låter ditt hår få vila och komma i bättre skick. Detta har Hartalk bevisat gång på gång.
När du gör en Hairtalk behandling hos oss ingår alltid produktpaket av olika storlek för att du ska kunna sköta ditt hår på bästa sätt.
Genom att använda rekommenderade produkter lämnas också full garanti på håret.
När du beställer ditt HAIRTALK hår hos oss deltar du automatiskt i vårt lojalitetsprogram som ger dig rabatter på omsättning av ditt Hairtalk samt rabatter på produkter. Fråga oss gärna så berättar vi mer.
HAIRTALKS hår kommer i mängder av nyanser, färgkombinationer, längder och stilar därför bokar du in en kostnadsfri konsultation hos någon av våra Hairtalk stylister där vi gemensamt går igenom dina önskemål och därefter väljer ut färger och längd. Vid konsultationen betalar du en handpenning och så bokar vi in en tid för isättning. Vi räknar med endast 48 timmars leveranstid för håret så du kan få ditt drömhår riktigt snabbt.
Your dream hair can come true

Opti.smooth

En fantastiskt behandling för dig som är trött på dina lockar, vågor, ditt ostyriga & bråkiga hår.

Förenkla vardagen och slipp bekymra dig om väderlek.

En professionell utslätande behandling i två olika utföranden som lugnar eller helt avlägsnar dina lockar. Vi är stolta över vår yrkeskunskap och har en stor erfarenhet sedan många år tillbaka!

Om du tycker om dina lockar men önskar mer kontroll och mindre frissighet passar den här behandlingen dig perfekt. Opti.smooth Cold lämpar sig för alla typer av lockiga hår i god kondition men är inte gjord för hår med afrokvalitet
eller intensivt lockiga eller småkrusiga hår.

 • Mjukare lockar, styla-och-gå hår, hår utan frissighet.
 • Resultatet varar mellan 2 och 4 månader
 • Behandlingen tar ungefär 1½ timme på salongen.

Om du drömmer om att Ditt hår är rakt när du går ur duschen så passar den här behandlingen dig perfekt. Opti.smooth Heat lämpar sig för alla typer av lockigt hår, förutom hår av afrokvalitet och som är i god kondition. Alla hår som behandlas med Opti..smooth Heat blir betydligt slätare och rakare och lättare att hantera och styla.
Dock garanteras aldrig ett “spegelblankt” rakt hår på hår med mycket intensiva, småkrusiga lockar.

 • Känslan av att ha slätt, blankt och rakt hår varje dag och slut på stylingproblem för gott!
 • Resultatet varar permanent.
 • Behandlingen tar 3-4 timmar på salongen, beroende på hårets längd och tjocklek.n.

Så här tar du hand om ditt hår efter Opti.smooth

 • Var noga med att håret INTE kommer i kontakt med vatten/fukt under de första 48 timmarna efter behandlingen.
 • Använd INTE hårsnodd, hårspännen, diadem, keps eller liknande under de första 48 timmarna.
 • Efter Opti.smooth Heat är det viktigt att håret INTE utsätts för en ny kemisk behandling så som toning, färgning eller slingor inom 2 veckor.
 • Efter Opti.smooth Cold går det bra att göra en Color Sync Intensivtoning samma dag eller under de första 2 veckorna. För övriga kemiska behandlingar rekommenderas att vänta 2 veckor.
 • Om du vet med dig att du ofta kommer vilja använda värmeverktyg för att ändra formen på ditt hår rekommenderas att du väljer att göra en Opti.smooth Cold.
 • Tänk på att ditt hår är ömtåligt, speciellt när det är blött. Red ut försiktigt med en borste (fråga oss om Black Brush FLEX) eller en kam.
 • För att göra en utväxtbehandling efter en Opti.smooth Heat bör utväxten vara cirka 10 cm lång.
 • Opti.smooth innehåller INTE Formaldehyd
 • NYA uppdaterade Opti.smooth innehåller Pro-keratin för ännu bättre resultat.
 • Pro-keratin stärker hårstrået under behandlingen och motverkar att hårstråets bryts.
 • Alla frisörer hos oss på Holland Hair har Opti.smooth certifikat.
 • Opti.smooth är en avancerad behandling att utföra och vi är stolta över vår yrkeskunskap och erfarenhet som gör att vi är experter på Opti.
 • Opti.smooth fungerar på alla typer av hår förutom hår av afrokvalitet. För afrohår finns specialutformade formulas men det är ingenting vi arbetar med.
 • Opti.smooth lämpar sig inte för allt för blekta hår, hår som tidigare behandlats med rakpermanent avsedd för afrohår.
 • Ditt hår måste vara minst 10 cm långt för att vi ska kunna utföra behandlingen.
 • Om du är osäker på om ditt hår lämpar sig för en Opti.smooth är du varmt välkommen in för en titt och konsultation. Bor du långt ifrån oss så gör som många av våra långväga kunder, skicka ett mail med lite bilder och beskriv ditt hår.
 • Om du “bekymrar” dig för utväxten kan vi lugna dig med att den ofta blir ett mindre problem än du tror. Det första som händer när håret växer en aning är att du helt enkelt får lite volymkänsla i botten. Tyngden av ditt hår gör ofta att din utväxt inte “orkar” locka sig lika mycket som tidigare. De flesta av våra kunder kommer en eller två gånger per år.
För prisuppgifter för just ditt hår ber vi dig klicka vidare till vår onlinebokning där du lätt kan få prisförslag för ditt hår utan att varesig behöva registrera dig eller slutföra en bokning om du inte vill.
put the ring on

Bröllop

Let us make your most beautiful day even prettier.

Your wedding day

Att vara frisör och få möjligheten och förtroendet att ta hand om håret på någons bröllopsdag är absolut en av höjdpunkterna i vårt yrke. Vi har lång erfarenhet av bröllop och vi har under åren haft nöjet att klä många vackra brudar.

Vi erbjuder alltid en konsultation före bröllopsdagen då du och din frisör går igenom dina tankar, önskemål, tittar på bilder, pratar om olika alternativ för din frisyr och vi ger råd och förslag. Ni pratar även ihop er om hur lång tid ditt hår kommer ta på bröllopsdagen, oftast 1-2 1⁄2 timme beroende på vilken typ av frisyr, “prepp” i form av lockar osv men även om du tänkt ha slöja, blommor, krona eller andra dekorationer. Det är också då vi kommer överens om vilken tid vi behöver starta på bröllopsdagen för att du skall vara klar i tid till resten av din dag.
Ofta har vi möjlighet att även erbjuda makeup. Antingen med en makeupartist från vårt eget team eller genom att hyra in en av våra externa samarbetspartners.
Vill du även boka in frisyrer för personer i ditt bröllopsfölje, tex tärnor, familj eller brudnäbbar så är du varmt välkommen att resevera tid för dessa redan vid din första bokning så att vi ser till att vara fler frisörer tillgängliga för er på din bröllopsdag. Extra på bröllopsdagen: Vi bjuder alla våra brudar på ett litet “lyxpaket” på bröllopsdagen. En liten flaska bubbel, lämplig för två samt frukt eller bär efter säsong samt lite gott att tugga på under din stund hos oss. Dessutom får du med dig en liten gåvopåse från salongen. Den innehåller det du kan behöva under dagen för att underhålla frisyren. En liten hårspray, några extra hårnålar samt ett litet schampo och balsam att använda dagen efter bröllopet när frisyren skall återgå till det normala. Önskar du vara kvar och byta om på salongen kan vi ofta ordna en liten plats för det och då finns vi tillgängliga för dig ytterligare 30 minuter. (Debiteras enligt bröllopstaxa) Vi kan däremot inte garantera att det är helt hårfritt hos oss.
När vi bokar in ditt bröllopsdatum i vår kalender får du en bokningsbekräftelse via mejl av oss och då ber vi dig betala en handpenning om 2500 kr. Därefter bokar vi in en frisör till dig och även en konsultation som vi brukar planera in 6-8 veckor före bröllopet.
Vi debiterar 2500 kr per timme på bröllopsdagen (konsultationen ingår).

Bokning

Vi tar helst emot bröllopsförfrågningar via mail till vår bokningsansvarig julia@hollandhair.se
Skönhet för Bruden och medföljande väninnor/tärnor Vi lämnar alltid 10% rabatt* på alla skönhetsbehandlingar som utförs hos våra hudterapeuter i samband med bröllopet. Rabatten gäller för både den blivande bruden och hennes tärnor eller väninnor och för brudgummen. Boka direkt med salongen eller vår bokningscentral 08-555 53500 och ange bara ditt bröllopsdatum eller boka via din frisör. * Rabatten gäller en gång per behandling och person Du hittar hela vår skönhetsmeny här!
Vi har vanligtvis inte öppet söndagar och “röda” dagar men har ofta möjlighet att öppna upp speciellt för ett bröllop. För detta tillkommer i så fall ett helgdagstillägg om 1 500 kr för en frisör och 2 500 kr för två frisörer.
Vi vill göra dig uppmärksam på att pga platsbrist på salongerna och med hänsyn till andra kunder har vi inte möjlighet att erbjuda sittplatser för medföljande förutom för dem som bokat behandling. Vi har heller dessvärre inte möjlighet att erbjuda plats för att stanna kvar efter avslutad behandling pga platsbrist.
På Instagram visar vi alltid nya och trendiga behandlingar och erbjudanden

Följ oss

Close
Close