WITH CARE FOR HAIR

…since 1988
The world of colors - beauty for all

FÄRG, SLINGOR & BALAYAGE

We love color! Vi är stolta över vår yrkeskunskap och har mängder av olika färgbehandlingar på vår meny för att skräddarsy och skapa utifrån önskemål med resultat i åtanke.

It's all about colors

Getting the right color for your hair should not be that hard. However, for some it’s a gambling situation if some important aspects are not taken into consideration. We say coloring it’s science and art, not gambling.

Vi är stolta över vår yrkeskunskap och har en stor förståelse och kunskap om hur hår och färg fungerar. Oavsett om du är sugen på en större förändring eller kanske bara sudda ut den tråkiga utväxten så kan du lita på oss. När det gäller större och mer dramatiska färgförändringar så är den inledande konsultationen alltid av största vikt. Vad håret har varit med om tidigare, hårets kvalitet och kondition, dina önskningar tillsammans med det vi kallar grundläran om hår och hårfärg är det som slutligen ger oss resultatet. Antingen redan i dag eller kanske enligt en lite mer långsiktig plan.

Om Du ska göra en färgförändring, är det viktigt att du kontaktar oss, innan ditt besök, i följande fall:

 • Om Du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.
 • Om Du har egen brunn eller badat i pool.
 • Om Du har använt dig av färgbomber. Särskilt Revlons.
 • Om Du har använt sprayblond eller ekofärg i ditt hår.
 • Om Du har använt en så kallad Root Touch up. En färgad spray som döljer din utväxt (dock inte den som är köpt hos oss).
 • Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.

Det är viktigt att du hör av dig per telefon 08-555 53500 om något av dessa påståenden stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök.

Let's talk Hairtalk

HAIRTALK

Hairtalks hårkvalitet är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvaliteten håller omsättning efter omsättning!

Hairtalk, ett patenterat tejpsystem.

Hairtalk är etiskt handlat tempel hår, vilket gör att du som kund kan bära det med stolthet..

Hairtalks speciella tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk! Tejpen går inte att jämföra med någon annan isättningsmetod utan måste upplevas.

När det gäller större och mer dramatiska färgförändringar så är den inledande konsultationen alltid av största vikt. Vad håret har varit med om tidigare, hårets kvalitet och kondition, dina önskningar tillsammans med det vi kallar grundläran om hår och hårfärg är det som slutligen ger oss resultatet. Antingen redan i dag eller kanske enligt en lite mer långsiktig plan.

När du använder Hairtalk är Du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalitet, fästmetod och skonsamhet!
Ditt hår är bara värt det allra bästa – Hairtalk låter ditt hår få vila och komma i bättre skick. Detta har Hartalk bevisat gång på gång.
När du gör en Hairtalk behandling hos oss ingår alltid produktpaket av olika storlek för att du ska kunna sköta ditt hår på bästa sätt.
Genom att använda rekommenderade produkter lämnas också full garanti på håret.
När du beställer ditt HAIRTALK hår hos oss deltar du automatiskt i vårt lojalitetsprogram som ger dig rabatter på omsättning av ditt Hairtalk samt rabatter på produkter. Fråga oss gärna så berättar vi mer.
HAIRTALKS hår kommer i mängder av nyanser, färgkombinationer, längder och stilar därför bokar du in en kostnadsfri konsultation hos någon av våra Hairtalk stylister där vi gemensamt går igenom dina önskemål och därefter väljer ut färger och längd. Vid konsultationen betalar du en handpenning och så bokar vi in en tid för isättning. Vi räknar med endast 48 timmars leveranstid för håret så du kan få ditt drömhår riktigt snabbt.
Your dream hair can come true

Opti.smooth

En fantastiskt behandling för dig som är trött på dina lockar, vågor, ditt ostyriga & bråkiga hår.

Förenkla vardagen och slipp bekymra dig om väderlek.

En professionell utslätande behandling i två olika utföranden som lugnar eller helt avlägsnar dina lockar. Vi är stolta över vår yrkeskunskap och har en stor erfarenhet sedan många år tillbaka!

Pga. av betydligt förhöjda produkt- och leveranskostnader på just denna produkt kommer vi på samtliga nya bokningar från och med Måndag 27 juni 2022 att tvingas debitera ett produkttillägg på 500 kronor per använd kartong och 300 kronor för halv kartong.

Om du tycker om dina lockar men önskar mer kontroll och mindre frissighet passar den här behandlingen dig perfekt. Opti.smooth Cold lämpar sig för alla typer av lockiga hår i god kondition men är inte gjord för hår med afrokvalitet
eller intensivt lockiga eller småkrusiga hår.

 • Mjukare lockar, styla-och-gå hår, hår utan frissighet.
 • Resultatet varar mellan 2 och 4 månader
 • Behandlingen tar ungefär 1½ timme på salongen.

Om du drömmer om att Ditt hår är rakt när du går ur duschen så passar den här behandlingen dig perfekt. Opti.smooth Heat lämpar sig för alla typer av lockigt hår, förutom hår av afrokvalitet och som är i god kondition. Alla hår som behandlas med Opti..smooth Heat blir betydligt slätare och rakare och lättare att hantera och styla.
Dock garanteras aldrig ett “spegelblankt” rakt hår på hår med mycket intensiva, småkrusiga lockar.

 • Känslan av att ha slätt, blankt och rakt hår varje dag och slut på stylingproblem för gott!
 • Resultatet varar permanent.
 • Behandlingen tar 3-4 timmar på salongen, beroende på hårets längd och tjocklek.n.

Så här tar du hand om ditt hår efter Opti.smooth

 • Var noga med att håret INTE kommer i kontakt med vatten/fukt under de första 48 timmarna efter behandlingen.
 • Använd INTE hårsnodd, hårspännen, diadem, keps eller liknande under de första 48 timmarna.
 • Efter Opti.smooth Heat är det viktigt att håret INTE utsätts för en ny kemisk behandling så som toning, färgning eller slingor inom 2 veckor.
 • Efter Opti.smooth Cold går det bra att göra en Color Sync Intensivtoning samma dag eller under de första 2 veckorna. För övriga kemiska behandlingar rekommenderas att vänta 2 veckor.
 • Om du vet med dig att du ofta kommer vilja använda värmeverktyg för att ändra formen på ditt hår rekommenderas att du väljer att göra en Opti.smooth Cold.
 • Tänk på att ditt hår är ömtåligt, speciellt när det är blött. Red ut försiktigt med en borste (fråga oss om Black Brush FLEX) eller en kam.
 • För att göra en utväxtbehandling efter en Opti.smooth Heat bör utväxten vara cirka 10 cm lång.
 • Opti.smooth innehåller INTE Formaldehyd
 • NYA uppdaterade Opti.smooth innehåller Pro-keratin för ännu bättre resultat.
 • Pro-keratin stärker hårstrået under behandlingen och motverkar att hårstråets bryts.
 • Alla frisörer hos oss på Holland Hair har Opti.smooth certifikat.
 • Opti.smooth är en avancerad behandling att utföra och vi är stolta över vår yrkeskunskap och erfarenhet som gör att vi är experter på Opti.
 • Opti.smooth fungerar på alla typer av hår förutom hår av afrokvalitet. För afrohår finns specialutformade formulas men det är ingenting vi arbetar med.
 • Opti.smooth lämpar sig inte för allt för blekta hår, hår som tidigare behandlats med rakpermanent avsedd för afrohår.
 • Ditt hår måste vara minst 10 cm långt för att vi ska kunna utföra behandlingen.
 • Om du är osäker på om ditt hår lämpar sig för en Opti.smooth är du varmt välkommen in för en titt och konsultation. Bor du långt ifrån oss så gör som många av våra långväga kunder, skicka ett mail med lite bilder och beskriv ditt hår.
 • Om du “bekymrar” dig för utväxten kan vi lugna dig med att den ofta blir ett mindre problem än du tror. Det första som händer när håret växer en aning är att du helt enkelt får lite volymkänsla i botten. Tyngden av ditt hår gör ofta att din utväxt inte “orkar” locka sig lika mycket som tidigare. De flesta av våra kunder kommer en eller två gånger per år.
För prisuppgifter för just ditt hår ber vi dig klicka vidare till vår onlinebokning där du lätt kan få prisförslag för ditt hår utan att varesig behöva registrera dig eller slutföra en bokning om du inte vill.
put the ring on

Bröllop

Let us make your most beautiful day even prettier.

Bröllop, en fantastisk dag!

Att vara frisör och få möjligheten och förtroendet att ta hand om håret på någons bröllopsdag är absolut en av höjdpunkterna i vårt yrke. Vi har lång erfarenhet av bröllop och stor kunskap om hår och makeup och vi har under åren haft nöjet att klä många vackra brudar.

Bröllopsmeny?

Check out our packages.

Läs mer om extras och bokning.

That little extra will make your day.

Skönhet för Bruden och medföljande väninnor/tärnor Vi lämnar alltid 10% rabatt* på alla skönhetsbehandlingar som utförs hos våra hudterapeuter i samband med bröllopet. Rabatten gäller för både den blivande bruden och hennes tärnor eller väninnor och för brudgummen. Boka direkt med salongen eller vår bokningscentral 08-555 53500 och ange bara ditt bröllopsdatum eller boka via din frisör. * Rabatten gäller en gång per behandling och person Du hittar hela vår skönhetsmeny här!
Vi har vanligtvis inte öppet söndagar och “röda” dagar men har ofta möjlighet att öppna upp speciellt för ett bröllop. För detta tillkommer i så fall ett helgdagstillägg om 1 500 kr för en frisör och 2 500 kr för två frisörer.
Vi vill göra dig uppmärksam på att pga platsbrist på salongerna och med hänsyn till andra kunder har vi inte möjlighet att erbjuda sittplatser för medföljande förutom för dem som bokat behandling. Vi har heller dessvärre inte möjlighet att erbjuda plats för att stanna kvar efter avslutad behandling pga platsbrist.
For each and everyone

Haircuts

Våra klippningar passar alla kunder i alla åldrar.

Hårklippning

Allt ifrån dina barns allra första hårklippning till de äldre barnen, tonåringarna och vuxna i alla åldrar.
Hos oss ingår alltid en konsultation med rådgivning av både frisyr och produktval, schamponering med hårbottenmassage och en snygg styling.
Vi har anpassat vår KLIPPMENY efter hårlängd, hårmängd och önskemål om styling därför kommer både tidsåtgång och pris att variera.
Vi kombinerar klassiska klipptekniker med frihandstekniker, kniv och maskintekniker på både kvinnor och män.
Kanske vill du diskutera ny frisyr en lite längre stund med oss eller kanske skall du i väg på något festligt efter ditt besök och vill att vi lägger lite extra tid på stylingen? 
Det finns val för alla hår, önskemål och tillfällen.
Close
Close
Make a reservation
Phone bookings: +02 5560 1200. Closed Sunday night and Mondays. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Boka tid
Close