Friskvårdsbehandlingar

…since 1988
Förebygga och boosta din hälsa!

Friskvård

Friskvård är ett samlingsbegrepp för aktiviteter som förebygger och boostar
hälsan.

Boka via Södermalm

Vad är friskvård?

Friskvård är ett samlingsbegrepp för aktiviteter som förebygger och boostar hälsan. Med detta menas enklare aktiviteter med inslag av motion eller behandling som är avstressande eller motverkar ömhet och stelhet. För aktiviteter utan inslag av motion, till exempel massage, får aktiviteten kosta maximalt 1 000 kronor per tillfälle för att vara av mindre värde och skattefritt.
Vi är anslutna till Epassi och du kan så klart även betala ”som vanligt” och få ditt kvitto på din friskvårdsbehandling utskrivet eller mejlat till dig.

Du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag till att köpa presentkort eller klippkort, så länge det är tydligt vad det gäller för och att aktiviteten i sig är godkänd som friskvård.

Dessutom måste det vara personligt och tydligt adresserat till dig själv –
det går alltså inte att ge bort ett presentkort till någon annan.

Vår giltighetstid för presentkort inköpta med Epassi är 3 månader.

Psst!

Tänk på att friskvårdsbidraget enbart får nyttjas vid köp av tjänster som är godkända som friskvård. Det är viktigt att du följer Skatteverkets regler då det är du som nyttjar personalförmånen som ansvarar för att gällande regler efterlevs. Om du är osäker eller har frågor kring detta så går det alltid bra att läsa mer om reglerna på Skatteverkets hemsida.

Boka via Södermalm

Fokus på avkoppling & massage

ANTI-STRESS BEHANDLINGAR

Vi anser att det bör vara lätt att slappna av, koppla av och snabbt uppleva resultat samtidigt som du blir omhändertagen.

Upptäck vår meny som erbjuder en harmonisk förening av avkoppling och effektivitet.

Fotvård anti-stress

Unna dig en stund av fullständig avkoppling och ge kroppen en chans att skaka av sig stressens ok. Med vår exklusiva SPA-behandling för fötter och underben kommer du att förflyttas till en oas av frid och lugn, där vardagens påfrestningar bleknar bort. Luta dig tillbaka, slappna av och låt vår skickliga terapeut ta hand om dig med kärleksfull omsorg och expertis.

Denna upplevelse är skräddarsydd för att främja både fysisk och mental välmående. När dina fötter och underben omhändertas med noggrannhet och precision kommer du att känna hur spänningar och trötthet smälter bort, ersatta av en känsla av lätthet och harmoni.

Ett avkopplande fotbad med mineraler, eukalyptus och solrosfröolja som bla. hjälper till att minska svullnader och därefter en scrub som försiktigt ta bort den döda huden på fötterna, för ett polerat och strålande resultat.

Därefter enklare nagel & nagelbandsvård och sedan den härliga fot- och underbensmassagen som ger en känsla av totalt välbehag och avkoppling.

50 min – 650 kr

(OBS ej Friskvårdsberättigade)

 • Shellac på tånaglar 220 kr
 • Fransfärg 220 kr
 • Brynfärg & formning 220 kr
 • AHA-peeling 220 kr
 • Vaxning mindre område i ansiktet 220 kr
Njut av en avkopplande ansiktsbehandling

ANSIKTSBEHANDLING

Känn total avkoppling med vår sköna ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingar – Anti-stress

Kom ned i varv och njut av en härlig, rofylld och avslappnande ansiktsbehandling med fokus på ansikts & dekolletagemassage, skalpmassage med rengöring av huden, anpassad mask och avslutande produkter.

Ansikts och skalpmassage ökar blodcirkulationen, löser upp muskelspänningar i huvudet, nacke, axlar och ansikte samt reducerar stress. Skalpmassage motverkar dessutom trötthet och förbättrar sömnen.
Upplev känslan av total avkoppling samt en fräsch, strålande hy med ny lyster.

Passar självklart lika bra för kvinnor som för män.

50 min – 795 kr

(OBS ej Friskvårdsberättigade)

 • Shellac på tånaglar 220 kr
 • Fransfärg 220 kr
 • Brynfärg & formning 220 kr
 • AHA-peeling 220 kr
 • Vaxning mindre område i ansiktet 220 kr
i 5 kategorier för att möta varje kunds behov och önskemål

Vad passar dig bäst?

Välj den massage som passar dig bäst: klassisk, spa, hot stone, lymf, eller behandlande – varje alternativ ger specifika fördelar för ditt välmående.
Upplev välbefinnande med friskvård massage.

MASSAGE

Förbättra hälsan med friskvårdsmassage, en effektiv metod för avkoppling och fysisk välmående.

Mer om friskvård massage

Friskvårdsmassage är en kraftfull metod för att främja hälsa och välbefinnande. Genom målinriktad massage kan den lindra stress, minska muskelspänningar och förbättra cirkulationen.

Massage är mer än bara en känsla, det händer mycket i kroppen när du masseras. En vanlig massage sänker ditt stresshormon betydligt samtidigt som produktionen av må bra hormonerna serotonin och dopamin ökar.

När du får massage ökar din blodcirkulation och därmed även syretillförseln i blodet. Det är positivt för hela kroppen och de inre organen. En ökad syretillförsel till musklerna gör att deras läkning och återhämtning går snabbare. Men det är inte bara musklernas läkning som påverkas positivt. endast en enda massagebehandling gör att antalet en typ av vita blodkroppar som är en viktig del av immunförsvaret ökar.

Den vanligast förekommande typen av huvudvärk är spänningshuvudvärken, vilket orsakas av bland annat spända muskler men även av oro, stress och sömnbrist. Att få massage mjukar upp spända muskler, lindrar stress och kan minska just dessa bakomliggande orsaker till huvudvärk.

När du slår dig kan en vanlig reflex vara att du masserar området där det gör ont. Beröringen frigör kroppens egna smärtstillande hormoner, endorfiner, så att det gör mindre ont. Den ökade blodcirkulationen förbättrar läkningen och massagen har även en positiv inverkan på bindväven. Massage motverkar och minskar den bindväv som brukar bildas i skadade eller orörliga muskler och gör musklerna mer smidiga och elastiska. Man har även sett att masserade muskler uppvisar större muskelmassa.

Att få en massagebehandling är inte bara bra för kroppen, forskning har nämligen visat att massage även har en effekt mot ångest och depression. Det är en kombination av olika saker som samverkar och får oss att må bättre – som att beröring frigör må bra-hormoner som dopamin, serotonin och oxytocin, att blodflödet till hjärnan ökar, att den parasympatiska delen av autonoma nervsystemet stimuleras av massagen och att massage minskar stress och förbättrar sömnen.

Massage kan alltså vara väldigt mycket mer än en avslappnande stund och kommer väl till pass för många ändamål. Så se till att ge dig själv en massage och njut av de goda effekterna, både kropp och sinne kommer att tacka dig!

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen

KLASSISK MASSAGE

Lindra muskelspänningar, minska stress eller helt enkelt skämma bort dig själv med den svenska klassiska massagen.

KLASSISK MASSAGE

Avkopplande & mjukgörande. Börja din resa mot total avkoppling och välmående genom att uppleva den världsberömda svenska klassiska massagen. Denna djupgående massageform är känd för sin förmåga att lösa upp spänningar i hela kroppen och erbjuda en oerhört behaglig och avkopplande upplevelse.

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

 • 25 min – 450 kr
 • 50 min – 795 kr
 • 70 min – 950 kr
Lugnande & njutningsfull

HOT STONE MASSAGE

Behandling med varma lavastenar är en skön massageupplevelse som främjar totalt fysiskt välmående.

Hot stone friskvård massage

Massage med varma lena lavastenar är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

Välkommen till vår Hot Stone Massage – en oas av avkoppling med varma lavastenar som ger totalt välbefinnande. Denna djupgående behandling ökar cirkulationen och frigör stress. Perfekt för både kropp och sinne.

Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avkoppling. Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen och är mycket djupgående. Känn lugnet infinna sig och stressen lämna kroppen när den fylls med ny kraft och energi. Behandlingen lämpar sig bra för dig som vill varva ner och återhämta dig fysiskt och psykiskt

50 min – 795 kr

Lugnande

SPA-MASSAGE

Ge dig själv en välförtjänt paus från vardagens stress och upplev en omsorgsfull spa-massage som främjar både fysisk och mental avkoppling.

Spa friskvård massage

Utforska vår skräddarsydda SPA-massage, en behandling perfekt för dem som söker avkoppling och lätthet. Vår SPA-massage är skapad för att främja en känsla av lugn och harmoni, oavsett din ålder eller preferenser. Läs vidare för att upptäcka hur denna behandling kan ge dig den ultimata avkopplingen.

Det är en upplevelse som hjälper dig att återfinna inre lugn, lindra spänningar och revitalisera din kropp och själ.

Ta del av en anpassad SPA-massage som inbjuder till total avslappning och skräddarsys för att möta dina behov.

Den här massagebehandlingen passar bra för dig som vill ha massage som en avkoppling. SPA-massagen kallas ibland även för seniormassage och passar den som hellre vill ha strykningar än tryck.

50 min – 795 kr

Framåt kroppens välmående

LYMFMASSAGE

Lymfmassage kan hjälpa vid övervikt, vätska och svullnad i kroppen, stram bindväv och smärta som orsakas av tröghet i lymfan.

Lymfmassage

Lymfsystemet är en del av vårt immunförsvar och dess uppgift är att föra bort överskottsvätska, inflammationsämnen, bakterier, virus och slaggprodukter. Tröghet i lymfsystemet kan ta sig uttryck i smärta, vätskeansamling, övervikt, stram bindväv, märkliga veck och gropar i huden.

Lymfmassage hjälper dig vid till ex:

 • Övervikt
 • Vätska & svullnad
 • Stram bindväv & smärta
 • Oönskade veck & gropar i huden

För att nå ett effektivt resultat med lymfmassage rekommenderas alltid att göra en kur om minst 4 tillfällen.

Men självklart kan du också göra enstaka behandlingar enbart för att det är både härligt & avkopplande

Lymfmassage – helkropp  – 50 minuter 795 kr

Lymfmassage – helkropp + ansikte – 70 minuter 925 kr

Köp 4 tillfällen som en kur – FÅ 20% rabatt!

Har du smärta eller spänningar i en specifik kroppsdel?

BEHANDLANDE MASSAGE

Behandlingsmassage fokuserar på att lindra smärta och öka rörlighet genom djupgående manipulation av problemområden.

Behandlade friskvård massage

Behandlande massage är en djupgående form av massage som främst inriktar sig på att behandla smärtområden och lindra muskelstelhet. Genom målinriktad teknik och olika massagegrepp kan den ge smärtlindring och ökad rörlighet, vilket är särskilt fördelaktigt för idrottare och personer med kronisk smärta eller spänningar.

Detta görs med en djupgående massageteknik samt en töj & stretchteknik på de specifika muskler eller muskelgrupper som orsakar smärtan eller obehaget.

I bland räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid.

Ibland krävs en mer djupgående massage för att behandla smärtområden och mjuka upp stela muskler.

Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig.

Förstagångsbehandling – 40 minuter 695 kr

Återbesök – 25 minuter 450 kr

Återbesök – 40 minuter 650 kr

Följ oss på Instagram för där visar vi alltid aktuell månadens.

Månadens Behandling

En ny Månadens behandling varje månad.

Vad ingår?

70 minuter Avkoppling & Resultat Alltid:
 • en kombination av två behandlingar
 • 70  minuter
 • 895 kronor.

Den här behandlingen är perfekt för dig som kanske vill “prova på” eller som inte riktigt vet vad du ska välja.

Många av våra kunder tycker också att det är en perfekt chans att unna sig själv något extra, att smita ifrån och koppla av. Och många prenumererar på Månadens behandling och har en stående tid en gång per månad.

Månadens behandling är också mycket populär att ge bort som present då den alltid passar både kvinnor & män i alla åldrar.

Close
Close