Prislista Hårvård

Hos oss kan du välja prisnivå efter frisörens utbildning och erfarenhet.

Senior Hairdresser

Erfaren frisör med gesällbrev som utför alla behandlingar med stor yrkesskicklighet och längre yrkeserfarenhet.

Hairdresser

Färdigutbildad frisör med gesällbrev (eller i vissa fall motsvarande) som utför alla behandlingar med kunskap och expertis.

Junior Hairdresser

Mellannivån mellan Trainee och Hairdresser. Arbetar självständigt som frisör efter sin Traineetid, arbetar upp tempo och kunskapsbanken innan gesällprov avläggs. Utför alla behandlingar med handledning vid behov.

Trainee

Har avslutat grundutbildningen och är anställd som Trainee på salong med siktet inställt på gesällbrevet. Fokus ligger på att bredda sitt register i tekniker inom både klippning och färg för att så småningom ha ett jätte stort bibliotek att välja mellan inför varje kund och varje behandling.

Junior Trainee

Under grundutbildning. På den här nivån varvar man modeller och elevkunder beroende på vad fokus i utbildningen ligger på. Långa behandlingstider och mer omfattande vägledning och guidning från frisör.

Prislista HÅRVÅRD

Hos oss ingår alltid konsultation, rådgivning, schamponering, hårbottenmassage & föning i alla färg & slingbehandlingar om inget annat står angivet.

Alla sling & färgbehandlingar finns att välja för KORT hår, MELLANLÅNGT hår & LÅNGT HÅR eftersom både tidsåtgång och produktåtgång kommer att bero på hårlängd.

Vi har delat in våra frisörer i olika nivåer beroende på erfarenhet och kunskap och priserna på våra behandlingar varierar därefter.

För prisuppgifter för just ditt hår ber vi dig klicka vidare till vår onlinebokning där du lätt kan se de olika behandlingarna och dess priser utan att varesig behöva registrera dig eller slutföra en bokning om du inte vill.

Så här väljer du rätt sling eller färgbehandling för ditt hår:
MÅNADENS BEHANDLING SEPTEMBER
Ny unik behandling varje månad!

Ansiktsbehandling och fransar & bryn de luxe

70 minuter Avkoppling & Resultat 795 kr

Hudanalys, dubbelrengöring, peeling, fransfärg, brynfärg, formning av bryn, ansiktsmassage, detoxande ansiktsmask som ger fräsch känsla och lyster samt avslutande produkter.

PLUS-meny – Välj en eller flera för 200 kr styck
Extra massage      AHA Peeling      Eye Mask (150 kr)