Opti.smooth

Opti.smooth

VIKTIG INFO!

Pga. av betydligt förhöjda produkt- och leveranskostnader på just denna produkt kommer vi på samtliga nya bokningar från och med Måndag 27 juni att tvingas debitera ett produkttillägg på 500 kronor per använd kartong och 300 kronor för halv kartong.

En fantastiskt behandling för dig som är trött på dina lockar, vågor, ditt ostyriga & bråkiga hår.
Opti.smooth finns i två utföranden beroende på önskemål. Vi är experter på behandlingen och utför flera stycken varje vecka hos oss på salongerna.

En professionell utslätande behandling i två olika utföranden som lugnar eller helt avlägsnar dina lockar. Du förenklar vardagen och slipper bekymra dig om väderlek

Vi är stolta över vår yrkeskunskap och har en stor erfarenhet sedan många år tillbaka!

Varmt välkommen till oss!

OPTI.SMOOTH COLD

Om du tycker om dina lockar men önskar mer kontroll och mindre frissighet passar den här behandlingen dig perfekt. Opti.smooth Cold lämpar sig för alla typer av lockiga hår i god kondition men är inte gjord för hår med afrokvalitet
eller intensivt lockiga eller småkrusiga hår.

OPTI.SMOOTH HEAT

Om du drömmer om att Ditt hår är rakt när du går ur duschen så passar den här behandlingen dig perfekt. Opti.smooth Heat lämpar sig för alla typer av lockigt hår, förutom hår av afrokvalitet och som är i god kondition. Alla hår som behandlas med Opti..smooth Heat blir betydligt slätare och rakare och lättare att hantera och styla.
Dock garanteras aldrig ett “spegelblankt” rakt hår på hår med mycket intensiva, småkrusiga lockar.

För prisuppgifter för just ditt hår ber vi dig klicka vidare till vår onlinebokning där du lätt kan få prisförslag för ditt hår utan att varesig behöva registrera dig eller slutföra en bokning om du inte vill.

SÅ HÄR TAR DU HAND OM DITT HÅR EFTER OPTI.SMOOTH

• Var noga med att håret INTE kommer i kontakt med vatten/fukt under de första 48 timmarna efter behandlingen.

• Använd INTE hårsnodd, hårspännen, diadem, keps eller liknande under de första 48 timmarna.

• Efter Opti.smooth Heat är det viktigt att håret INTE utsätts för en ny kemisk behandling så som toning, färgning eller slingor inom 2 veckor.

• Efter Opti.smooth Cold går det bra att göra en Color Sync Intensivtoning samma dag eller under de första 2 veckorna. För övriga kemiska behandlingar rekommenderas att vänta 2 veckor.

• Om du vet med dig att du ofta kommer vilja använda värmeverktyg för att ändra formen på ditt hår rekommenderas att du väljer att göra en Opti.smooth Cold.

• Tänk på att ditt hår är ömtåligt, speciellt när det är blött. Red ut försiktigt med en borste (fråga oss om Black Brush FLEX) eller en kam.

• För att göra en utväxtbehandling efter en Opti.smooth Heat bör utväxten vara cirka 10 cm lång.

OPTI.SMOOTH FAKTA

MÅNADENS BEHANDLING SEPTEMBER
Ny unik behandling varje månad!

Ansiktsbehandling och fransar & bryn de luxe

70 minuter Avkoppling & Resultat 795 kr

Hudanalys, dubbelrengöring, peeling, fransfärg, brynfärg, formning av bryn, ansiktsmassage, detoxande ansiktsmask som ger fräsch känsla och lyster samt avslutande produkter.

PLUS-meny – Välj en eller flera för 200 kr styck
Extra massage      AHA Peeling      Eye Mask (150 kr)