Om oss

Marina Holland

Hej. Det är jag som är Marina Holland och jag vill hälsa dig varmt välkommen till våra salonger.

Oavsett om du är sugen på en större förändring eller kanske bara en avkopplande stund, bli lite ompysslad eller bli av med den där lite trista utväxten så kan du lita på vår yrkeskunskap och att vi alltid sätter ditt välbefinnande i fokus. Jag är så oerhört stolt över våra fina salonger i Stockholm och att vårt team med frisörer och hudterapeuter står för KVALITET, KREATIVITET, KUNSKAP & SERVICE i mötet med våra kunder varje dag. Vi har sedan i början av 2014 en egen bokningscentral som tar emot alla inkommande samtal så att frisörerna i salongerna kan fokusera på dig som kund istället för att svara i telefon.

Vårt mål är att du ska känna dig ompysslad, vacker och nöjd.

Varmt välkommen till oss!

Nyhet från 1 augusti

Holland Hair 92:an och Holland Hair south flyttar ihop och blir Holland Hair Södermalm.

Våra frisörer som från 92:an och från south kommer från och med 1 augusti att arbeta på samma salong Holland Hair Södermalm på Ringvägen 92.

Varmt välkomna!

Våra Salonger

Holland Hair Södermalm

Holland Hair South flyttar in hos Holland Hair 92:an och byter namn till Holland Hair Södermalm

T-bana: Skanstull
Mail: sodermalm@hollandhair.se

Julia

Det är jag som är Julia och det är oftast mig du träffar på om du ringer till oss. Jag sköter nämligen vår telefonväxel och våra bokningar. Vill du bli tala med någon speciell salong så kopplar jag dig lätt vidare. Skulle jag inte vara på plats eller om väntande samtal blir många väljer du enkelt:
#1 för Holland Hair south
#2 för Holland Hair 92:an
#3 för Holland Hair Vasastan

Vill du kontakta mig via mail så gör du det på: julia@hollandhair.se
Vi kan dessvärre inte ta emot bokningar och avbokningar via mail.

Vill du maila oss frågor om behandlingar?

Maila oss då på: salongerna@hollandhair.se
Undvik gärna att maila samma fråga till fler mailadresser.

Presentkort

Vi säljer presentkort i alla salongerna och du kan självklart välja belopp fritt. Presentkorten har en giltighetstid på 1 år och kan användas som betalning för behandlingar eller produkter i någon av våra salonger. Vi har två olika varianter på presentkort. Ett för hårvård och ett för skönhetsvård. Självklart kan du använda båda till allt, det är bara utseendet som skiljer dom åt.
Varmt välkommen att köpa presentkort hos oss!

Onlinebokning & färgbehandlingar

Om Du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss, innan ditt besök,  i följande fall:
-Om Du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.
-Om Du har egen brunn eller badat i pool.
-Om Du har använt dig av färgbomber. Särskilt Revlons.
-Om Du har använt sprayblond eller ekofärg i ditt hår.
-Om Du har använt en så kallad Root Touch up. En färgad spray som döljer din utväxt (dock inte den som är köpt hos oss).
-Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.
Det är viktigt att Du hör av dig per telefon 08-555 53500 om något av dessa påståenden stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök.

Holland Hair vasastan

T-bana: Odenplan
Mail: vasastan@hollandhair.se

Åldersgräns

Vi följer läkemedelsverket rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar som kommer i kontakt med hårbotten.
Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18-årsdag.  Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren.

Vänligen ta del av vår avbokningspolicy.

Eventuell avbokning/ändring av tid skall ske senast 24 timmar före utsatt tid via telefon (ej via telefonsvarare eller mail). Avbokning av extensions och Opti.smoothbehandlingar, 48 timmar innan utsatt tid. Ej avbokad tid eller för sent avbokad tid debiteras med 75% av behandlingspriset.

Reklamationspolicy

Om du skulle känna dig missnöjd med utförd behandling är det viktigt att du kontaktar oss snarast. Arbete som utförs på hår förändras snabbt och vi måste få en chans att undersöka håret och åtgärda eventuella fel så snart som möjligt.
Kontakt med oss måste göras senast inom 14 dagar efter besöket.
Om utförd behandling är felaktigt utförd eller inte blev det vi kom överens om gör vi alltid i möjligaste mån allt för att åtgärda det så att det blev som vi först kom överens om.

Holland Hair AB har ingen ångerrätt, bytesrätt eller öppet köp på varor eller tjänster.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder kortbetalning med alla de vanligaste kredit- och betalkorten, kontantbetalning samt vid speciella fall även betalning med Swish. Vi har dessvärre inte möjlighet att erbjuda betalning via faktura.

MÅNADENS BEHANDLING SEPTEMBER
Ny unik behandling varje månad!

Ansiktsbehandling och fransar & bryn de luxe

70 minuter Avkoppling & Resultat 795 kr

Hudanalys, dubbelrengöring, peeling, fransfärg, brynfärg, formning av bryn, ansiktsmassage, detoxande ansiktsmask som ger fräsch känsla och lyster samt avslutande produkter.

PLUS-meny – Välj en eller flera för 200 kr styck
Extra massage      AHA Peeling      Eye Mask (150 kr)