HUDVÅRDSPRODUKTER

Våra produkter

Vi är en certifierad Exuviancesalong vilket innebär att vi är experter och har professionell kunskap om hud, produkter och resultat.

 

Exuviance Professional har fokus på harmoni och balans och stärker huden med verksamma ingredienser.

Unik hudvård för dina unika behov

Bra hudvård handlar om så mycket mer än produkter och vad som sker på ytan. Det är djupare än så. Rätt hudvård har kraften att stärka självkänslan, öka självförtroendet och i slutändan förbättra livskvaliteten. Men vägen dit är ofta lång och snårig, med känslan av att ha prövat precis allt utan resultat. En känsla av att andra bara får det att funka.

Men, du är inte som andra. Så varför skulle din hud vara det? Exuviance Professional vill ge dig unikt personanpassad, professionell hudvård som verkligen funkar. Oavsett vem du är eller vad din hud behöver.

Vi använder Exuviance Professional i alla våra behandlingar och skräddarsyr både produktval och behandling efter din huds behov. Rådgivning om rätt hemmavård ingår alltid hos oss.

Och skulle du vilja så är du varmt välkommen att boka en kostnadsfri hudvårdskonsultation hos våra hudterapeuter.

 

Handla hos oss

Vi har hela sortimentet Exuviance Professional i lager och vill du fylla på mellan dina besök hos oss kan du enkelt klicka dig vidare till vår egen Webshop så levereras produkterna hem till dig. Smidigt, eller hur?!

MÅNADENS BEHANDLING

En ny unik kombinationsbehandling varje månad

70 minuter Avkoppling & Resultat 795 kr

Maj

GLOW your Body & Soul

Behandlingen startar med en peeling på ryggen och därefter en välgörande och avkopplande  ryggmassage.

Dessutom en ansiktsbehandling med dubbelrengöring, peeling, ögonmask, den prisbelönta  guldmasken från Exuviance och avslutande produkter.