HUDVÅRDSPRODUKTER

Våra produkter

Vi är en certifierad Exuviancesalong vilket innebär att vi är experter och har professionell kunskap om hud, produkter och resultat.

 

Exuviance Professional har fokus på harmoni och balans och stärker huden med verksamma ingredienser.

Unik hudvård för dina unika behov

Bra hudvård handlar om så mycket mer än produkter och vad som sker på ytan. Det är djupare än så. Rätt hudvård har kraften att stärka självkänslan, öka självförtroendet och i slutändan förbättra livskvaliteten. Men vägen dit är ofta lång och snårig, med känslan av att ha prövat precis allt utan resultat. En känsla av att andra bara får det att funka.

Men, du är inte som andra. Så varför skulle din hud vara det? Exuviance Professional vill ge dig unikt personanpassad, professionell hudvård som verkligen funkar. Oavsett vem du är eller vad din hud behöver.

Vi använder Exuviance Professional i alla våra behandlingar och skräddarsyr både produktval och behandling efter din huds behov. Rådgivning om rätt hemmavård ingår alltid hos oss.

Och skulle du vilja så är du varmt välkommen att boka en kostnadsfri hudvårdskonsultation hos våra hudterapeuter.

 

Handla hos oss

Vi har hela sortimentet Exuviance Professional i lager och vill du fylla på mellan dina besök hos oss kan du enkelt klicka dig vidare till vår egen Webshop så levereras produkterna hem till dig. Smidigt, eller hur?!

MÅNADENS BEHANDLING

Varje månad erbjuder vi en ny Månadens behandling hos våra duktiga hudterapeuter på 92:an.


Alltid en ny kombination av behandlingar som antingen redan finns på vår meny eller som är nya.
Månadens behandling är alltid 70 minuter och kostar alltid 795 kr.

* (Månadens behandling gör ibland jul och sommaruppehåll)