Hårvård

Hos oss finns bara bra hårdagar!

Vi har tre salonger i Stockholm och utför allt inom hårvård. Vi är experter på färg och sätter alltid kundens välbefinnande i fokus. Du kan alltid lita på vår professionella kunskap.
Hos oss ingår rådgivning, schamponering, hårbottenmassage och styling i alla behandlingar och i våra salonger upplever du professionellt bemötande tillsammans med en lugn och avkopplande stund.

Varmt välkommen till oss!

Vi är stolta över vår yrkeskunskap och har en stor förståelse och kunskap om hur hår och färg fungerar. Oavsett om du är sugen på en större förändring eller kanske bara sudda ut den tråkiga utväxten så kan du lita på oss.

När det gäller större och mer dramatiska färgförändringar så är den inledande konsultationen alltid av största vikt. Vad håret har varit med om tidigare, hårets kvalitet och kondition, dina önskningar tillsammans med det vi kallar grundläran om hår och hårfärg är det som slutligen ger oss resultatet. Antingen redan i dag eller kanske enligt en lite mer långsiktig plan.

Hos oss är alla välkomna!

Vi utgår från personlighet, önskemål och hårtyp när vi tillsammans med dig i den inledande konsultationen kommer fram till en frisyr. Schamponering, hårbottenmassage och föning ingår alltid.

MÅNADENS BEHANDLING

Varje månad erbjuder vi en ny Månadens behandling hos våra duktiga hudterapeuter på 92:an.


Alltid en ny kombination av behandlingar som antingen redan finns på vår meny eller som är nya.
Månadens behandling är alltid 70 minuter och kostar alltid 795 kr.

* (Månadens behandling gör ibland jul och sommaruppehåll)