Hårvård

Hos oss finns bara bra hårdagar!

Vi har tre salonger i Stockholm och utför allt inom hårvård. Vi är experter på färg och sätter alltid kundens välbefinnande i fokus. Du kan alltid lita på vår professionella kunskap.
Hos oss ingår rådgivning, schamponering, hårbottenmassage och styling i alla behandlingar och i våra salonger upplever du professionellt bemötande tillsammans med en lugn och avkopplande stund.

Varmt välkommen till oss!

Vi är stolta över vår yrkeskunskap och har en stor förståelse och kunskap om hur hår och färg fungerar. Oavsett om du är sugen på en större förändring eller kanske bara sudda ut den tråkiga utväxten så kan du lita på oss.

När det gäller större och mer dramatiska färgförändringar så är den inledande konsultationen alltid av största vikt. Vad håret har varit med om tidigare, hårets kvalitet och kondition, dina önskningar tillsammans med det vi kallar grundläran om hår och hårfärg är det som slutligen ger oss resultatet. Antingen redan i dag eller kanske enligt en lite mer långsiktig plan.

Hos oss är alla välkomna!

Vi utgår från personlighet, önskemål och hårtyp när vi tillsammans med dig i den inledande konsultationen kommer fram till en frisyr. Schamponering, hårbottenmassage och föning ingår alltid.

MÅNADENS BEHANDLING

En ny unik kombinationsbehandling varje månad

70 minuter Avkoppling & Resultat 795 kr

Maj

GLOW your Body & Soul

Behandlingen startar med en peeling på ryggen och därefter en välgörande och avkopplande  ryggmassage.

Dessutom en ansiktsbehandling med dubbelrengöring, peeling, ögonmask, den prisbelönta  guldmasken från Exuviance och avslutande produkter.