Färg, Slingor och Balayage

PÅ FÄRG!

Vi är stolta över vår yrkeskunskap och har en stor förståelse och kunskap om hur hår och färg fungerar. Oavsett om du är sugen på en större förändring eller kanske bara sudda ut den tråkiga utväxten så kan du lita på oss.

När det gäller större och mer dramatiska färgförändringar så är den inledande konsultationen alltid av största vikt. Vad håret har varit med om tidigare, hårets kvalitet och kondition, dina önskningar tillsammans med det vi kallar grundläran om hår och hårfärg är det som slutligen ger oss resultatet. Antingen redan i dag eller kanske enligt en lite mer långsiktig plan.

Vi tar inga genvägar, vi kan färg.

Välkommen till oss!

Balayage

Balayage är en av de nyaste teknikerna inom färgning och naturligtvis är vi uppdaterade.
Balayage är en teknik där ljusare “slingor” och effekter målas in med hjälp av olika frihandstekniker. Slingorna packas alltså inte in i folie som man annars traditionellt gör. Däremot kan man beroende på hår använda folie, plast eller bomull för att separera sektionerna i håret från varandra.

Med Balayage skapas mjuka skiftningar i håret utan skarpa kanter. För att gå från mörkt till betydligt ljusare rekommenderas flera upprepade behandlingar eller en kombination av Balayage och en slingteknik.

Vi tar inga genvägar, vi kan färg.

Välkommen till oss!

För att se alla våra olika färgbehandlingar och prisuppgifter för just ditt hår ber vi dig klicka vidare till vår onlinebokning där du lätt kan se de olika behandlingarna och dess priser utan att varesig behöva registrera dig eller slutföra en bokning om du inte vill.

Om Du ska göra en färgförändring, är det viktigt att Du kontaktar oss, innan ditt besök, i följande fall:

-Om Du vet med dig att Du har ett mer tidskrävande hår eller ska göra en stor förändring, Mörk till ljus och tvärtom.
-Om Du har egen brunn eller badat i pool.
-Om Du har använt dig av färgbomber. Särskilt Revlons.
-Om Du har använt sprayblond eller ekofärg i ditt hår.
-Om Du har använt en så kallad Root Touch up. En färgad spray som döljer din utväxt (dock inte den som är köpt hos oss).
-Om Du har ett väldigt långt, tjockt eller tidskrävande hår.

Det är viktigt att Du hör av dig per telefon 08-555 53500 om något av dessa påståenden stämmer. Detta för att vi ska ha möjlighet att avsätta rätt tid till Ditt besök.

MÅNADENS BEHANDLING SEPTEMBER
Ny unik behandling varje månad!

Ansiktsbehandling och fransar & bryn de luxe

70 minuter Avkoppling & Resultat 795 kr

Hudanalys, dubbelrengöring, peeling, fransfärg, brynfärg, formning av bryn, ansiktsmassage, detoxande ansiktsmask som ger fräsch känsla och lyster samt avslutande produkter.

PLUS-meny – Välj en eller flera för 200 kr styck
Extra massage      AHA Peeling      Eye Mask (150 kr)