Elevbehandlingar

Vi tycker det är viktigt att få vara ny i yrket och få möjlighet att utvecklas tillsammans med mer erfarna frisörer.
Vi ser det som en självklarhet för branschen att säga JA till flera Trainees varje år och hos oss blir man direkt ”en i gänget” och vi ställer samma höga krav på en Trainee-behandling som vi gör på alla våra andra behandlingar men självklart behöver man guidning, vägledning & råd under sin elevtid. Det är så man lär sig bli en av de allra bästa. Så klart är det också viktigt att det får ta tid i början. Noggrannhet före hastighet!

Varmt välkommen att boka tid!

När det gäller elevbehandlingar hos våra skolelever så varierar priserna under terminens gång beroende på utbildningsnivå.
Vi kan därför inte garantera en viss prisnivå längre än max 2 månader i förväg. Vänligen håll utkik efter ändringar och uppgraderingar av våra elever här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Behandlingar hos Junior Trainee

  • Vi har oftast elever i olika faser av sin utbildning hos oss på salongerna och vi tycker det är viktigt att få vara ny och framför allt att få proffsig handledning för att kunna utvecklas och en dag stå på helt egna ben.
  • Samtliga behandlingar är under handledning av frisör.
  • Räkna med extra tidsåtgång.
  • Vi kommer eventuellt att ta före och efterbild till elevens egen mapp.
  • Vi ber dig att ha rimliga krav på utförandet även om vi alltid strävar efter perfektion. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda ”omklippning” eller ”omfärgning” hos frisör om du mot förmodan inte skulle bli nöjd.
  • När vi söker modeller för olika behandlingar tar vi endast emot personer över 15 år.
  • Behandlingar och priser kommer att variera beroende på utbildningsnivå.
  • Det ingår naturligtvis frisyrrådgivning, schamponering, hårbottenmassage och föning och så gott kaffe förstås.

Trainee:

På nivån Trainee har man kommit ett steg längre i sin utbildning från Junior Trainee och utför samtliga hårvårdsbehandlingar aningen mer självständigt. Fortfarande med handledning och rådgivning från frisör och fortfarande med längre behandlingstider för att hinna med att göra noggranna behandlingar. Under den här nivån ligger fokus på att bredda sitt register i tekniker inom både klippning och färg för att så småningom ha ett jätte stort bibliotek att välja mellan inför varje kund och varje behandling.

MÅNADENS BEHANDLING SEPTEMBER
Ny unik behandling varje månad!

Ansiktsbehandling och fransar & bryn de luxe

70 minuter Avkoppling & Resultat 795 kr

Hudanalys, dubbelrengöring, peeling, fransfärg, brynfärg, formning av bryn, ansiktsmassage, detoxande ansiktsmask som ger fräsch känsla och lyster samt avslutande produkter.

PLUS-meny – Välj en eller flera för 200 kr styck
Extra massage      AHA Peeling      Eye Mask (150 kr)