NU har vi specialerbjudande på några av våra mest populära serier från Biolage. Fyra serier speciellt inriktade på att lösa olika hårproblem. Alla serier är utan parabener och utan sulfater.

Biolage Fiberstrong med Bambu, ceramider och Intra-Cylane för svaga, sköra och lätt preparerade hårstrån. Formulan stärker hårstrået, fyller igen håligheter för en jämn och len känsla samtidigt som Intra-Cylanet gör att hårstrået ”sväller” en aning och ger en härlig känsla av tjockare och fylligare hår som orkar mer.
Schampo och balsam samt en vårdande Leave-in cream som används i fuktigt hår före föning för värmeskydd, vård och lätt stylingeffekt.

Biolage Keratindose med extrakt från Silke och Pro-Keratin för preparerade och mer skadade hår. Formulan stärker håret där det skadats från exempelvis värmeverktyg, överdriven färgning eller blekning. Silket mjukgör och skapar glans så att håret blir lätt att kamma och hantera.
Schampo, balsam och en härlig Leave-in i sprayform som  ger styrka och mjukhet samt återställer hårets glans och hanterbarhet. Håret blir skyddat samtidigt som det tämjes från flygiga hårstrån och frissighet.

Biolage RepairInside med ingredienser från sojabönan och Arganin, en aminosyra som återställer proteinbindningar i hårstrået återuppbygger och mjukgör den här serien hår som utsatts för slitage och överdrivna kemiska behandlingar. Formulan ger ett reparerande och friskare resultat från den innersta delen av hårstrået hela vägen ut till ytan.
Schampo, balsam och en ljuvlig Leave-in cream med fullt värmeskydd upp till 230 grader, ger glans och smidighet till håret.

FullDensity – Upplev ett tjockare och fylligare hår direkt!
Den här serien rengör och stärker varsamt håret samtidigt som det minskar att hårstråna ”bryts”. Stärkande och volymgivande serie för alla slags hår som känns glest och tunt pga exempelvis hormonförändring, stress mm. Innehåller Biotin för styrka, Zink PCG för uppfriskning och Gluco-Omega för näring.
Schampo, balsam och Spray Treatment som ökar hårfibrernas densitet för ett tjockare och fylligare hår. En förtjockande spray som verkar på ytan av varje hårstrå för att omedelbart utöka diametern med upp till 9%. Det minskar antalet avbrutna hårstrån och ger en känsla av upp till 9.000 fler hårstrån efter en användning. Ger volym och styrka och känns fräsch från ingrediensen mentol. Värmeskydd för fön.