Fransförlängning

VÅRA FRANSFÖRLÄNGNINGAR
Alltid inklusive konsultation, formanpassning & noggrann hygien så klart. Vi använder oss av engångs ”gel-patches” på huden under dina ögon för att skydda dina underfransar.

Ett halv set
Passar dig som vill ”prova på” att ha fransförlängning för att känna efter hur det känns. Vanligtvis vid ett halvt set appliceras längder som inte är jätte mycket längre än dina egna fransar för ett naturligt intryck.
90 minuter

Ett helt set
Det som de allra flesta av våra kunder väljer är en full förlängning och i och med detta går det att variera längder och former fullt ut. Välj mellan naturligt och tätt eller långa fransar med mycket böj för ett mer glamoröst intryck.
2 timmar

Maxi-set
För dig som vill ha tätare än tätast passar vårt Maxi-set perfekt. Här appliceras så många fransar som får plats på dina egna ögonfransar och effekten blir full volym, tät och effektfull.
2 timmar och 30 minuter

 

SPECIALBEHANDLINGAR

Cat Eye
är snabb, enkel och effektfull. 25 fransar per öga som fästs från mitten av ögat ut till yttre ögonvrån med ökande längd. Perfekt ”party-look”. Slink in efter jobbet och var redo för fest.
45 minuter

BEHANDLINGAR & PRISER

Ett halvt set  90 minuter
995 kr hos diplomerad Fransstylist

Ett helt set  2 timmar
1190 kr hos diplomerad Fransstylist

Maxi-set  2 1/2 tim
1 395 kr hos diplomerad Fransstylist

Cat Eye  45 min
485 kr 

FRANSFÖRLÄNGNING återbesök

För att bevara ett fylligt intryck så rekommenderar vi att du gör en påfyllning genom ett stort eller litet återbesök efter 2-4 veckor. Ju längre mellan besöken du väntar ju fler fransar/ju större återbesök kommer du behöva göra vid varje tillfälle. Hur ofta du behöver fylla på beror på växtcykeln hos dina fransar samt skötsel. De flesta av våra regelbundna kunder kommer med 3 veckors mellanrum.

 

MENY för återbesök

Påfyllning efter 2 veckor – lilla återbesöket
2 veckor efter förra besöket, 1 tim
550 kr hos diplomerad Fransstylist

Påfyllning 3-4 veckor – stora återbesöket
3-4 veckor efter förra besöket, 90 minuter
750 kr hos diplomerad Fransstyslist

Påfyllning Maxi
Kanske har du väntat lite för länge mellan påfyllningarna? Då passar Maxi perfekt för att fylla upp maximalt. 2 tim
950 kr hos diplomerad Fransstyslist

Borttagning av fransar
utan att göra ett nytt set. 30 min
Lägg gärna till färgning av fransar i samband med borttagning.
250 kr

SKÖTSEL, FRÅGOR & SVAR

Behöver jag tänka på något före fransförlängningen?
Bäst hållbarhet på din fransförlängning får du om du tvättar bort allt smink kvällen före ditt besök och inte använder några krämer nära fransarna eller på dem.

Jag använder linser kan jag göra fransförlängning?
Ja det går bra men vi rekommenderar att du tar ur linserna under behandlingen.

Är det svårt att sköta fransförlängningen?
Nej det är enklare än enklast. Du kommer spara massor av tid på att slippa använda mascara på morgonen. Det enda du behöver göra är att varsamt borsta fransarna på morgonen med borsten du får med av oss. Vi rekommenderar också att du använder Lash Perfect GLAZE som är en genomskinlig ”mascara”, näring och försegling av limmet. Om du använder makeup så skall din makeup remover vara oljefri. Köp gärna med vår Lash Perfect Oil-free Make-up Remover.

Hur länge håller en fransförläning?
Dina naturliga ögonfransar har en en livslängd på ungefär 2 månader sen faller fransen av och en ny frans växer ut. Det är helt normalt att tappa ungefär 1-2 fransar per dag.
Fransförlängningen fästs en och en på dina naturliga fransar och faller av när den naturliga fransen faller av.

Kan fransförlängningen skada mina egna fransar?
Nej, vi arbetar mycket professionellt och alla Lash Perfect produkter som används i samband med förlängningen är godkända med EU:s bestämmelser och är även ISO-certifierade.

Känns behandlingen obehaglig?
Nej behandlingen är inte alls obehaglig utan snarare mycket avkopplande. Många av våra kunder slumrar faktiskt till och med till en stund.

Hur känns det att ha fransarna?
När fransarna är applicerade på ett korrekt och professionellt sätt så både ser förlängningen naturlig ut och den känns inte alls.

Hur gör jag om jag inte längre vill ha fransförlängningen?
Då bokar du en tid för borttagning hos oss. Vi har produkter som löser limmet och det är både enkelt och snabbt gjort. Fransarna skall alltid avlägsnas av utbildad fransdesigner.

Läs gärna vårt blogginlägg om varför du skall välja en diplomerad fransstylist.