BALAYAGE FRIHANDSTEKNIKER

Balayage är en av de nyaste teknikerna inom färgning och naturligtvis är vi uppdaterade.
Balayage är en teknik där ljusare ”slingor” och effekter målas in med hjälp av olika frihandstekniker. Slingorna packas alltså inte in i folie som man annars traditionellt gör. Däremot kan man beroende på hår använda folie, plast eller bomull för att separera sektionerna i håret från varandra.

Med Balayage skapas mjuka skiftningar i håret utan skarpa kanter. För att gå från mörkt till betydligt ljusare rekommenderas flera upprepade behandlingar eller en kombination av Balayage och en slingteknik.

Ofta jämnas utgångsläget ut med hjälp av en toning innan man påbörjar frihandspenslingen, detta för att skapa ett jämnt och enhetligt underlag för de ljusare slingorna. När uppljusningen är klar så nyanseras i stort sett alltid slingorna in i önskad nyans.Om håret är lockigt så fönar eller plattar vi det före penslingen för bästa resultat.

Vi bokar alltid 3 timmar för Balayage och klippning inklusive styling.
Prisexempel: 2 495 kr hos Hairdresser

Vi tar inga genvägar, vi kan färg.

Välkommen till oss!

Vi arbetar med MATRIX färgsortiment

Color.Insider är MATRIX permanenta hårfärg med mängder av möjligheter.
Vi älskar att den är helt ammoniakfri och du kommer bli överraskad över att den här HELT utan doft. Detta gör den skonsam för både frisör, dig som kund och din hårbotten. Färgerna levereras in i hårstrået med hjälp av den modernaste oljeteknologin vilket gör att påverkan på hårstrået blir minimal och färgerna blir långvariga och otroligt glansiga med ett hälsosamt hår som resultat.

Color Sync är MATRIX ammoniakfria toning som vi arbetat med i många år.
Den är otroligt konditionerande och bygger upp håret med stärkande polymerer, ceramider och återfuktande aprikosolja. Den skonsamma infärgningen och den avancerade teknologin ger oss mängder av möjligheter, fantastisk glans och en lång hållbarhet.
Tillsammans med slingor eller blekning av olika slag är Color Sync oslagbar att nyansera med.

Light.insider MATRIX nya ammoniakfria blekning är helt fantastisk. Skonsammare och säkrare än traditionella blekingar och med en otrolig flexibilitet. Passar lika bra till slingtekniker, firhandstekniker och helblonderingar.